Lager og lagerhotel

Print sidenSend til en ven

Logistik

Lager- og logistikfaciliteter på begge sider af grænsen

 

Vores højlager i Padborg er indrettet efter de allernyeste standarder og har åbent for både ind- og udgående gods hele døgnet. Som en naturlig del af DTK’s høje sikkerhed er området videoovervåget og udstyret med adgangskontrol, så vi altid ved, hvem der er her og hvornår.

 

For at imødekomme efterspørgslen fra vore kunder, tilpasser vi løbende vor kapacitet. Vi har senest taget en ny lager- og logistikhal på 2.100 m² i brug i juli 2011 og i juni 2013 har vi taget nye lagerfaciliteter på 3.500 m² i brug i Harrislee, som ligger på den tyske side af grænsen, kun 6 km fra Padborg. Dette lager indeholder såvel reoler som bloklager. I 2017 er vi påbegyndt byggeriet af endnu en lagerhal, som vil stå færdig efter sommerferien.

 

Vi råder nu sammenlagt over 15.000 m² lagerareal, som giver os optimale muligheder for at tilbyde lager- og logistikløsninger på begge sider af den dansk/tyske grænse. 

 

Kontakt venligst Susanne Provstgaard +45 7367 0838, sp@dtk.dk, for at høre, hvilke fordele, du som kunde vil have hos os.